GAMA ECHIPAMENTE Si adapatori pentru  CAbaline 

Generatie dupa generatie ,crescatorii,calaretii,responsabilii centrelor de echitatie au apreciat calitatea acestor produse de renume international .Am selectat pentru dumneavoastra o gama de produse destinate cabalinelor ,gama care poate satisface atat nevoie animalului dumneavoastra cat si ale crescatorului .

Am creat un concept :usor de utilizat pentru crescatorul de cai , dar in acelasi timp usor de utilizat de catre animal . Confortul dumneavoastra,al crescatorului de cai  ,precum si confortul animalului joaca un rol important in alegerea celor mai potrivite echipamente .

Calul cu ințelepciunea și inteligența  lui ne poate da satisfacții deosebite.

Adesea ne iubește fără a ne condiționa dragostea lui.

Adesea și noi îl iubim și ne putem  manifesta respectul față de acest animal deosebit prin asigurarea confortului pe care îl merită .

 

În acestă pagina găsiți  atât adăpători din gama clasica ,precum și adăpători din gama anti îngheț ,adăpători care sunt utilizate în adăposturile pentru cai , în padocuri .

Accesoriile precum protecții pentru adăpători ,kit-uri de montaj ,termostat,rezistente electrice și cabluri de degivrare ,transformatoare pentru adăpători ,pompe de circulație și încălzitoare sau circulatoare încălzitoare ,toate pot fi găsite în acestă secțiune a siteului .

 

Adăpătorile antigel fără electricitate,perfecte pentru exterior și interior ,păstrează apa la 3-5°C iarna și la 10-12°C vara. Apa este păstrata la temperatura constanta în adăpătoare ,datorită pereților dublii și datorită spumei poliuretanice de densitate mare .

 

Adăpătorile pentru pășune care fac parte din gama Polychoc ,sunt inalterabile,robuste,practice și lejere grație materiei speciale din care sunt realizate .

 

Având o GARANȚIE intre 1-10 ANI ! ,aceste produse sunt inegalabile din punct de vedere calitate/preț pe piața din UE .

 

 

 

 

©Copyright Conceptairnature. All rights reserved.                           
e-mail : conceptairnature@yahoo.com   conceptairnature@gmail.com                                                     
Tel :   +40 745 826 934     |      +40 745 049 737
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram