528870911802126.
top of page

SOLARII PROFESIONALE | SOLARII DE GRADINĂ |SERE TIP TUNEL GONFLABIL 

Gama  ARCEAUX |Tunele tip solar 4,5m și 5m | SOLARII DE GRADINĂ 

Galerie
Modul cel mai simplu și eficient de a vă proteja culturile pentru familie .
STRUCTURA METALICĂ :
Arcadele și antretoazele(elementele de legătura) acestui solar, sunt realizate din tuburi rotunde perfect echilibrate, ceea ce oferă o rezistenta maxima. Acestea sunt fabricate din cel mai calitativ otel European (S250GD - galvanizare Z275 pe ambele fete 15/10e si 20/10e Ø 32mm).
Sistemul exclusiv de cruci de legătura, asamblate printr-un procedeu de frecventa ridicata, dublează rezistenta pe legăturile de 44cm.
Montajul intern al acestora face structura solarului invizibila asigurând în același timp  o viață lunga foliei profesionale care este montată pe solar.
Folia utilizată este o folie profesională THINC4S de 200 microni .
Modelul ARCEAUX accepta doua tipuri de acoperire a cadrelor metalice:
  • Benzi de folie(laize), aerisirea realizându-se manual prin depărtarea benzilor  care sunt întrepătrunse .
  • Film montat de-lungul structurii,aerisirea realizându-se pe capetele solarului . 
DIMENSIUNI : 
Lățimi standard 4,5m și 5m 
Lungime : din 2 în 2m | maxim 120m 
FATADE : mobile , care se ridică 
Fațadele sunt acoperite cu folie dublă (sunt îmbrăcate in folie) .Folia nu este gonflabilă 
Fiecare fațadă are o ușă batantă simplă ,care poate fi utilizată atât in anotimpul cald (daca fațadele nu sunt ridicate ,cat și in anotimpul rece .
FOLIE :Solarul este acoperit cu folie profesională THINC4S cu o grosime de 200microni , folie care este longevivă , fiind tratată UV și termic , aceasta rezistând în timp , până la 10ani (în funcție de cum este îngrijită și de regiunea în care este montat solarul )
UTILIZARE : 
Aceste solarii tip Tunel , sunt recomandate a fi utilizate în gospodarii . Structura semi-profesională vă asigură de faptul că ați achiziționat un solar de calitate care va rezista în timp.
Folia profesională va asigura un timp îndelungat luminozitatea necesară plantelor din solarul dumneavoastră .
Pentru culturile profesionale , în solar ale micilor fermieri , recomandăm a se achiziționa solariile tip Tunel Numeris N64 , T600 T700  Tunel 8m , Tunel 9,30m Sau modelele cu pereții vericali : Vericlair | Multuclair | Tunel picior drept | cu structura metalică cu diametrul de Ø60mm .Aceste solarii sunt descrise mai jos in acesată pagină .
Solarul tip Tunel cu lațimea  de 4.5m și de 5m are structura metalică realizată din bare rotunde cu diametrul de 32mm , galvanizate ,fiind conceput pentru gama sere de gradină|sere hobby , insă face față cu brio culturilor puțin înalte de verdețuri : salată , ceapă verde , mărar , pătrunjel ,varză ,brocoli ,flori.
tunnel_edited.jpg
DSC_0043_edited_edited.jpg

SOLAR ARCEAUX 450

oferta valabilă 2020-2021

Solar tip tunel Arceaux FILCLAIR 450,realizat din arcade galvanizate cu diametrul de 32mm  dispuse la 2m și elemente de legătura cu diametrul de 32mm, 27mm .Acoperire cu folie profesională  THINC4S 200microni , Fațade mobile cu ușă .

Lățime 4,5m 

Lungime :multiplu de 2m 

Înălțime la culme :2,225m

Înălțime la 0,55m de la baza arcului :1,51m 

PREȚURI începand cu :

€1863

images.jpg

SOLAR ARCEAUX 500

oferta valabilă 2020-2021

Solar tip tunel Arceaux FILCLAIR 500,realizat din arcade galvanizate cu diametrul de 32mm  dispuse la 2m și elemente de legătura cu diametrul de 32mm, 27mm .Acoperire cu folie profesională  THINC4S 200microni , Fațade mobile cu ușă .

Lățime 5,0m 

Lungime :multiplu de 2m 

Înălțime la culme :2,535m

Înălțime la 0,55m de la baza arcului :1,51m 

PREȚURI începând cu :

€1961

kit_micro_irrigazione_a_goccia_9650_verd

ACCESORII SOLARII DE GRADINĂ  

oferta valabilă 2020-2021

Pentru solariile FILCLAIR din gama ARCEAUX , sunt disponibile o multitudine de accesorii . Gama Arceau fiind utilizată în special pentru cultura legumelor pentru familie,accesoriile din gama Hobby , cuprind o gama larga de produse pe care le puteți găsi în magazinul on-line : kituri de ustensile pentru gradina , kituri irigație , kituri semințe , greble , lopeți , mese și tablete de lucru , mănuși de gradina , pălării, papuci de gradină ,cizme de plastic , kituri pentru copiii și multe altele 

PREȚURI începând cu:

€10

Gama de solarii pentru culturi de rosii,castraveti ,ardei,vinete:solarii pentru legumicultura,solar gonflabil,solat pentru flori,solar pentru legume,constructie solar,solar gonflabil,structura galvanizata solar ,sera,incalzire solar.irigatie solar

Gama NUMERIS 6,4m | SOLAR PROFESIONAL pentru culturi joase : căpșuni , ceapă,salată,verdețuri ,flori 

Gama de solarii pentru culturi de rosii,castraveti ,ardei,vinete:solarii pentru legumicultura,solar gonflabil,solat pentru flori,solar pentru legume,constructie solar,solar gonflabil,structura galvanizata solar ,sera,incalzire solar.irigatie solar
NUMERIS
Noul tunel care raționalizează spațiul
  • NUMERIS este un solar tip tunel quasi-vertical care optimizează  suprafața culturilor
  • Cu o lățime de 6.40m care respecta în tocmai standardul de cultura (1.60 și 3.20m) fiecare m² din acest solar este cultivat.
  • Solarul NUMERIS ,poate fi asamblat,de asemenea, în mai multe baterii acoperind o suprafața maxima de spațiu, fără a exista pierderi.
Gama de solarii pentru culturi de rosii,castraveti ,ardei,vinete:solarii pentru legumicultura,solar gonflabil,solat pentru flori,solar pentru legume,constructie solar,solar gonflabil,structura galvanizata solar ,sera,incalzire solar.irigatie solar
Suprafața rațională | Structură metalică profesională , galvanizată 
​Având o formă dreapta lejer ogivală, arcadele solarului sunt realizate din tuburi rotunde cu diametrul  de Ø60 mm (doua arcade și o arcada boomerang plus un tirant de blocare plat sau în cruce). Elementele sunt legate între ele printr-o pană superioara permițând stabilizarea longitudinala și tensionarea foliei prin dubla curbura inversata.
Fixarea în sol a solarului NUMERIS , 2 opțiuni
​1) antretoaza+cruce cu fixare prin "amarre a vis" sau "fenox" (in funcție de natura solului).Aceasta configurație se adaptează pe teren neregulat.
2) Prin "amarre a vrille" arcada fixându-se direct pe axa.Aceasta tehnica necesita un sol nivelat.
Tipuri:
MONO: instalație mono-tunel
ÎN BATERIE: separate de câțiva zeci de centimetri | maxim 50cm 
ÎN BATERII ALIPITE: intervalul intre tunele este redus la 5 cm ("ammare a vrille duble") pâna la 50cm maxim 

Spațiul dintre arcade în funcție de zonele de implantare este de 2 m, 2.50 m sau  3 m , prima arcadă și ultima  fiind întotdeauna la 2m .
Lățimea solarului Numeris este de  6,4 m
Lungimea : în funcție de distanța dintre arcade 
Înălțime la culme :3,02 m
Înălțime la 0,55 m de la baza arcadei :1,89 m 
Înălțime sub tirant plat :2,74 m
Înălțime sub tirant în cruce : 2,76 m 
Având în vedere dimensiunile acestui model , în standard putem realiza sute de variante din acest tip de solar .
Vedeți mai jos câteva variante :