528870911802126.
top of page

sere profesionale : Constructie și montaj sere profesionale pentru legume și flori 

Finalitatea unei sere este de a crea un spatiu de productie, permitand optimizarea climatului deci vegetatia.

Pentru a ajunge in acest punct, producatorul  inova, un program de mecanica de fluide aplicat la conceptia formei structurilor pentru prima data in istoria serei.​

​Era C.S.A.O (Conceptia Serelor Asistate de Ordinator –calculator climatic) devenind astazi realitate.

Construcție seră profesională multicapelă pentru culturi de legume ,salată , flori ,echipată cu sistem de irigație hydroponic , ecran termic , ventilație automatizată,sistem de încălzire

​Un nou model de seră ​capela de la FILCLAIR, EVEREST ™ este de acum disponibil având o lățime de maxim 12.80m și o dublă posibilitate de deschidere în acoperiș:

  • de-a lungul streașinei sau

  • la coama 

 
Seră profesională multicapelă Multiclair ,realizată din structură galvanizată , acoperită cu folie gonflabilă cu aerisiri , automațizări , accesorii .Seră profesională pentru cultura de legume, salată, flori , plante aromatice, cultură hydroponică, capșuni, mure, fructe de pădure.
SERA MULTICLAIR  a fost conceputa pe baza unei capele clasice, deja reputata pentru bunele sale calități climatice. Profilul aerodinamic al serei, asociat cu geometria deschiderilor (ventilațiilor) si poziția lor, face ca acest model de seră sa fie cel mai performant de pe piață în termeni agronomici.Optimizarea volumului serei MULTICLAIR,linia arcelor și puterea sistemului de aerisire, urca in top nivelul performantelor sale în hygrometrie, temperatură si lumină, permitând astfel crearea de bioclimate quasi ideale.

 
Structură seră profesională ,multicapelă tip Verticlair pentru culturi joase de căpșuni , flori , salată, legume crescute pe sol .@conceptairnature

Modelul se seră VERTICLAIR , asociază simplitatea de construcție a tunelurilor tip solar, cu un stâlp vertical: volumul, aerisirea și iluminarea fiind în acest fel maximizate. Stâlpii centrați, ai acestui model de seră, arcadele și antretoazele sunt fabricate din tuburi echilibrate perfect rotunde (15/10 și 20/10,   cu diametrul de 60 mm , 32 mm și 27mm ).
​Pentru a asigura o rezistență optima sunt realizate exclusiv din cele mai bune oțeluri galvanizate conform standardelor Europene EN-10147.

 

​În ultimul timp ,talia și complexitatea serelor ,a crescut în continuu.
Pentru acest motiv ,numeroși sunt clienții care optează pentru un proiect de sere "la cheie".
Aceasta cerere implică exigente crescute în ceea ce privește prestațiile constructorului de sere ,prestații care merg dincolo de construcția unei sere solide .
Echipa noastră este capabila de a realiza majoritatea elementelor unui proiect în intern ,construcția serei ,a sistemului de încălzire și a sistemului de irigație, precum și a accesoriilor specifice diferitelor culturi :  ecrane termice și de umbrire , mese de cultură , textile tehnice ,diferite echipamente 
Resursele de energie fosila se epuizează lent dar sigur .
Misiunea generației actuale este de a garanta o lume în care sa traiască și generațiile viitoare .
În materie de eficacitate energetica sectorul horticol face multe eforturi, iar în acest scop echipa noastră alege cele mai performante sisteme de încălzire și cele mai economice din punct de vedere al consumului de combustibili , asigurându-ne în acest fel ca atât noi ca și echipă cât și clienții noștri participă în mod activ la protejarea mediului și la reducerea emisiilor de CO2 .

Sere PROFESIONALE | PROIECTE LA CHEIE 

In ultimul timp ,talia si complexitatea serelor ,a crescut in continuu.Pentru acest motiv ,numerosi sunt clientii care opteaza pentru un proiect de sere "la cheie".Aceasta cerere implica exigente crescute in ceea ce priveste prestatiile constructorului de sere ,prestatii care merg dincolo de constructia unei sere solide .Echipa noastra este capabila de a realiza majoritatea elementelor unui proiect in intern ,constructia serei ,a sistemului de incalzire si a sistemului de irigatie .

La noi termenul de proiect de sere "la cheie"isi capata sensul ,caci noi stim sa construim sere complet utilate, pornind doar de la o simpla idee,un simplu gand,un simplu vis ,care poate deveni realitate.

seră profesională multicapelă Multiclair acoperită cu folie gonflabilă ,dotată cu aerisiri laterale automate și aerisiri in acoperiș ,conectate la unitatea centrală de control .Seră profesională pentru cultura de legume ,flori, salată .

  Proiecte sere la cheie

Elaborarea unui proiect horticol modern inglobeaza numeroase aspecte.Exigentele sunt in crestere constanta .Fiecare dintre clienti doreste proiectul “pe masura”.Conceptia serei trebuie sa permita economia de apa si de energie .Ajunsa la stadiul de productie ,accentul este pus pe eficacitate .Exista putine echipamente horticole care dispun de capacitatea necesara pentru a concepe si realiza proiectul ideal .Noi concepem si realizam proiecte care permit horticultorilor din lumea intreaga de a atinge un retur al investitiei maxim , raspunzand ansamblului exigentelor in materie de siguranta alimentara .Noi propunem proiecte inteligente in domeniul constructiei de sere si de tehnici horticole

Concept Airnature -Soluția pentru un climat mai bun ! Furnizor sere și solarii profesionale complet echipate.

 A construi cu randament 

Deja de mult timp sera reprezinta mult mai mult decat o investitie cu un accent tehnic .Bineinteles calitatea tehnica va determina alegeti constructorul de sera ,dar acest lucru nu este tot .
Aspectul economic joaca in mod egal un rol important .Sera trebuie sa poata raspunde exigentelor actuale si viitoare in ceea ce priveste siguranta alimentara .De asemenea trebuie sa mentina o eficacitate intrena pentru a putea propune o activitate competitiva. In cadrul acesei asocieri de factori ,constructorul serei trebuie sa gandeasca dincolo de aspectul tehnic .Gratie rolului nostru de furnizor de proiecte “la cheie”suntem obisnuiti sa integram mai multe aspect in oferta noastra de prestatii .Astfel specialistii nostrii sunt experimentati in mai multe domenii si sunt capabili de a raspunde intrebarilor dumneavoastra de natura diferita .Ne angajam si ne respectam cuvantul.Ceea ce am convenit este convenit .Suntem partenerul dumneavoastra cotidian .Agreabil la nivel relational ,energic la nivelul realizarii proiectului .

Concept Airnature -furnizor de proiecte complete la cheie pentru sere profesionale , depozite , ferme de animale

 Un constructor de sere generalist cu specializari distinctive  

Gestiunea unui proiect
Bineinteles ,ca furnizor de proiecte complete la cheie , societatea noastra is ia responsabilitatea de realizare a proiectului .Astfel tragand toate sforile proiectului castigam timp si suntem eficienti .Acest lucre ne permite sa respectam programul cel mai strict .Toate activitatile se articuleaza in jurul unui pitot central :gestionarul proiectuli dumneavoastra Concept Airnature
Proiecte la cheie
Proiectele actuale sunt de mare anvergura si tehnica complexe .Posedati cunostintele care va permit sa asigurati o buna cooperare intre diferiti furnizori ?Sau preferati sa angajati un specialist ?Noi garantam ca proiectul dumneavoastra ,realizat va fi identic ca cel de pe planuri .Noi ne angajam ca programul sa fie respectat strict ,atat de echipele noastre cat si ale claboratorilor nostrii ,conservand flexibilitatea necesara realizarii unui astfel de proiect . In caz de modificare a proiectului in timpul lucrarilor , va raspundem intr-un mod reactive ,pentru a va detasa .Va propunem proiecte la cheie in sensul propriu al cuvantului :in momentul receptiei proiectului ve-ti fi asigurat de buna functionare a ansamblului instalatiilor  .

Concept Airnature -brandul care îti oferă pe lânga calitate și o experientă de peste 20 de ani în domeniul  construcțiilor agricole :sere profesionale complet echipate ,mese de cultură simple sau mobile , irigații .

 Un constructor care evolueaza o data cu piata 

Horticultura in sere la scara internationala a suferit numeroase schimbari in cursul anilor .

Printre aceste evolutii cea mai importanta este probabil cea cunoscuta de cultivatori :micile exploatatii au devenit mari societati intervenind la nivel international.


Pentru dumneavoastra ,ca antreprenor modern , exigentele relative realizarii unui proiect nu mai sunt aceleasi .

Ca si constructor de sere , noi punem mereu accent pe partea tehnica ,dar nu este singura noastra preocupare .

Rolul nostru in calitate de furnizor de proiecte complete la cheie , cere o orientare mult mai larga . Specialistii nostrii va sfatuiesc atat in ceea ce priveste constructia serei cat si a echipamentelor din interiorul acesteia

 

Economoe de apă prin dotarea serelor cu echipamente profesionale care contribuie la economisirea apei in diferitele culturi  și la o producție  echitabilă de legume necesare unanității.

Ne confruntam cu provocari semnificative 

  Noi provocari ,tehnologi noi

tehnologie de ultimă oră. Sere HI TECH , ce utilizează ultima tehnologie din domeniu pentru producția echitabilă de hrană necesară umanității.
Lumea se schimba într-un ritm rapid .
Epuizarea în viitor a resurselor energetice fosile ne obligă să cautam surse alternative de energie
Rarefierea surselor de apa dulce obliga cultivatorii sa găsească tehnici de cultura care permit reciclarea apei . Consumatorii vor să cunoască originea produselor horticole și cauta din ce în ce mai mult garanția în ceea ce privește siguranța alimentara .
Cultivatorii din lumea întreaga sunt confruntați cu norme de mediu din ce în ce mai stricte .În economiile în curs de dezvoltare numărul de consumatori cu mijloace financiare suficiente pentru a cumpăra legume proaspete sau plante ornamentale este în continua creștere .
În plus consumatorii au tendința de a privilegia legumele și plantele care provin din culturi responsabile .Durabilitate devine deci , prima exigenta .Producția ,concentrata azi în câteva locuri din lume , va deveni mult mai repartizata.

Acestea sunt noile provocări cu care se confrunta domeniul horticol Sectorul nu duce lipsa nici de cunoștințe , nici de dinamism.
Sectorul domeniului horticol și cultura în seră a dovedit fără încetare că este întotdeauna posibil de a împinge tehnologia la limitele eficacității tehnologice și siguranței alimentare .
Bineînțeles acesta provocare cu care ne confruntam este importanta . Dar, sprijinindu-ne pe specializări diverse și în spiritul cooperării ,care caracterizează acest sector ,este posibil să creștem producția ,diminuând cheltuielile de funcționare . Producția va fi mai putin poluantă ,mai sigură și mai sănătoasa .
Multe societăți au luat deja acesta decizie , dând un bun exemplu în acest domeniu . Azi cream în continuu noi concepte care reprezinta  baza ascensiunii  horticulturii în seră către un nivel superior .
Noi suntem pregătiți să creăm un nou viitor.

NEW YEAR,FRESH START

REDUCERILE DE SEZON SUNT ACTIVE IN SITE  !
CAUTĂ VOUCHERE ȘI CUPOANE DE REDUCERI ÎN RECLAME !

bottom of page