528870911802126.
 
​​
POVESTEA NOASTRĂ : Expert în agronomie climatică!​

SCURTĂ ISTORIE A CONCEPTAIRNATURE & A SERELOR FILCLAIR :
Incepând din 1961, data la care Filclair a inventat prima seră acoperita cu plastic , 50 000 de Ha de sere au fost instalate în peste 70 de țări. Acest succes este datorat unei forțe care ne caracterizează pe noi cei din acest domeniu :Capacitatea de a inova si de a evolua. 
Avand în vedere schimbarile climatice și de mediu, precum și modificarile din agricultură ne-am pozitionat pe piata ca fiind  EXPERȚI în agronomie climatică.

Suntem  profund înrădăcinați în domeniul agro-industrial.
Evoluția constantă a pieței la nivel global, necesită o adaptare permanentă a ansamblului serviciilor noastre:
  • politica de dezvoltare durabilă
  • respect fața de natură
  • cercetarea și dezvoltarea eficace a agronomiei climatice , prin colaborarea cu INRA și alte Instrituții de cercetare.

Lucram la elaborarea de produse și tehnici de aclimatizare a culturilor în climat protejat, într-un respect total față de mediu și de creștere a productivitații. Arhitectura serelor multicapela MULTICLAIR , VERICLAIR și EVEREST , concepută pentru a răspunde acestor critici agro-economice, reflecta însusi menirea Filclair :ingineria climatică.

In plus, toate echipamentele disponibile pe acest tip de sere, raspund exigențelor climatice și constângerilor agronomice ale clienților nostri din Europa de est : Bulgaria , Romania și R.Moldova 
Obiectivul nostru, rămane înainte de toate elaborarea: Soluției pentru un climat mai bun​!Oricare ar fi constrângerile de mediu.

Din 2003 data la care CONCEPTUL AIRNATURE , împreuna cu echipa FILCLAIR și împreună cu restul furnizorilor de echipamente specifice acestui domeniu , au intrat pe piața din Europa de est , câteva zeci de mii de metri patrati de sere,solarii, adăposturi pentru animale și ferme de animale au fost instalate în Romania, Bulgaria ,R.Moldova 

O echipă internațională de specialiști ,o echipă dinamică,în România, o experiență vastă în acest domeniu, produse profesionale : sere profesionale și solarii, ferme de animale,depozite ,adaposturi,copertine,accesorii,irigatii,controlclimatic,bazine pentru stocare apă ,membrane PVC, sisteme de încălzire industriale (gaz ,motorina, peleti, biomasa, arbune) vă sunt propuse pentru realizarea ofertelor personalizate specifice fiecarui proiect în parte .
Echipa tehnică

Echipa tehnică

Pentru proiectele noastre de sere ,solarii,ferme,echipamente , asiguram asistenta tehnica pentru implementare , montaj , service .

Echipa comerciala

Echipa comerciala

Echipa comerciala va acompaniaza de-a lungul proiectului dumneavoastra de sere ,ferme sau echipamente

 PROIECTE REALIZATE 

<