528870911802126.
top of page

Serviciile noastre

1

CONFIGURARE SERE ȘI SOLARII 

Configurare Sere și Solarii - Soluții Agricole Personalizate:

Cu o expertiză de peste 23 de ani în agricultură, vă oferim consultanță de vârf pentru alegerea optimă a structurilor agricole. Analizăm atent nevoile dumneavoastră și vă propunem soluții personalizate, inclusiv proiecte standard și configurații adaptate.

 

Fiecare proiect integrează tehnologii avansate pentru a maximiza eficiența, durabilitatea și randamentul.

 

Contactați-ne astăzi pentru a începe o colaborare și pentru a aduce inovația în ferma sau exploatația dumneavoastră.

2

CONFIGURARE FERME DE ANIMALE 

Configurare Eficientă a Fermelor de Animale - Expertiza Noastră în Zootehnie:

Cu o experiență de peste două decenii în domeniul zootehniei, oferim soluții de configurare personalizate pentru a optimiza performanța și eficiența fermei dumneavoastră de animale.

 

Prin integrarea tehnologiilor avansate în zootehnie, proiectăm soluții adaptate nevoilor specifice, asigurându-ne că fiecare fermier beneficiază de un mediu optim pentru creșterea și îngrijirea animalelor. Contactați-ne astăzi pentru a iniția o colaborare ce aduce inovație și succes în exploatația dumneavoastră zootehnică.

3

UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE AGRICOLE 

Eficiență prin Utilaje și Echipamente Agricole - Expertiza Noastră în Agricultură:

Cu o experiență vastă în agricultură, vă oferim soluții avansate pentru optimizarea proceselor agricole prin intermediul utilajelor și echipamentelor. Analizăm atent specificațiile fermei dumneavoastră și vă propunem soluții personalizate, adaptate la nevoile unice ale activităților agricole desfășurate. Fie că alegeți utilaje standard sau configurații specializate, obiectivul nostru este să vă furnizăm echipamente de înaltă performanță, contribuind la creșterea eficienței și a randamentului. Contactați-ne astăzi pentru a iniția o colaborare eficientă și pentru a aduce inovație și succes în exploatația dumneavoastră agricolă.

Introducere:

Cu mândrie și încredere construite pe o bogată experiență de peste două decenii, avem plăcerea să vă prezentăm serviciile noastre actualizate de consultanță tehnică și asistență în obținerea fondurilor europene. De-a lungul a 23 de ani, am fost pionieri în configurarea serelor și echipamentelor pentru sere, precum și în dezvoltarea fermelor de animale complet echipate.

O Evoluție Continuă:

De la începuturile noastre, am evoluat și ne-am adaptat în permanență la schimbările din industrie. Parteneriatele noastre solide cu furnizori de renume mondial au adus o contribuție semnificativă la expertiza noastră și la capacitatea noastră de a oferi soluții inovatoare și personalizate. Astăzi, vă invităm să descoperiți noul nostru început, centrat pe consultanță tehnică de calitate și accesarea eficientă a fondurilor europene.

 

Servicii Actualizate:

Echipa noastră dinamică se angajează să vă ofere servicii de consultanță tehnica la cele mai înalte standarde și să vă sprijine în demersul de accesare a fondurilor europene. Cu o abordare personalizată, adaptăm fiecare proiect la specificul dumneavoastră, urmărind să vă ajutăm să atingeți obiectivele propuse.

Focus pe Fonduri Europene:

Având în vedere schimbările din peisajul financiar european, ne-am orientat serviciile către consultanța în fonduri europene. Oferim asistență de specialitate pentru submăsurile relevante, ajutându-vă să beneficiați la maxim de oportunitățile oferite de programele de finanțare ale Uniunii Europene.

Obiective Durabile:

Cu obiectivele noastre centrate pe îmbunătățirea performanțelor generale ale exploatațiilor agricole și stimularea inovației, vă sprijinim în modernizarea și diversificarea activităților dumneavoastră agricole.

Suntem Aici Pentru Dumneavoastră:

Cu o istorie solidă și o echipă dedicată, suntem gata să vă ghidăm în orice etapă a proiectelor dumneavoastră. Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta să atingeți noi culmi de succes în activitatea dumneavoastră agricolă.

 

 

 

 

 
 
AFIR agentia pentru finantarea investitiilor Rurale
Conceptairnature |sere și solarii profesionale | echipamente agricole | Construcții ferme animale |zootehnie
Greenconcept -Greenhouses Technology
producție microplante | urban garden | seminte bio | sere hobby |solarii de grădină

CONSULTANTA PENTRU ALEGEREA ECHIPAMENTELOR NECESARE  
Nu știi care plan ți se potrivește mai bine ? Contactează-ne acum prin formularul de contact .

 

Name *

Email *

Phone *

Address *

Subject

Message *

Your details were sent successfully!

Select an item (€)

NEW YEAR,FRESH START

REDUCERILE DE SEZON SUNT ACTIVE IN SITE  !
CAUTĂ VOUCHERE ȘI CUPOANE DE REDUCERI ÎN RECLAME !

bottom of page