528870911802126.
top of page

Creare cont utilizator

Procesul de cumparare in magazinul nostru online presupune crearea unui cont pentru produsele profesionale  . Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii ceruti la crearea contului si sa completati campurile obligatorii. Va rugam sa completati datele corect si cu date exacte si reale, acestea  fiind folosite  pentru derularea corecta a procesului autentificare , de cumparare  si facturare. 
 
Cumparare On-line

Alege produsele

Folosind meniul derulant din mijlocul paginilor, precum si butoanele si link-urile care va redirectioneaza in diferite pagini ale magazinului nostru on-line ,navigati prin categoriile de produse. Atunci cand ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul "Adauga in cos" 

Cosul de cumparaturi

Este reprezentat de pictograma : 

Acesta este vizibil pe toate paginile magazinului on-line , astfel incat in orice moment puteti vizualiza produsele pe care le aveti in cos.

Atunci cand faceti clik pe butonul  sunteti directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea vizualizati lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. 

In partea de jos a cosului de cumpararuri aveti posibilitatea de a introduce codul voucherului din diferite promotii .Readucerea se realizeaza in mod automat dupa introducerea codului cuponului.

In urmatoare etapa vi se cere sa confirmati tara si Judetul pentru calculul TVA 


Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  mov "Plateste "

 

Acesta este vizibil pe toate paginile magazinului on-line astfet incat in orice moment puteti trece la plata produselor pe care le-ati selectat in cosul de cumparaturi 

Verificare comanda si filalizare Plata: 

In acesta pagina puteti verifica inca o data sumele de plata si sunteti invitat sa alegeti metoda de plata :

-direct dintr-un card (verificati daca banca v-a deblocat cardul pentru cumparaturi on-line ,precum si valoarea pe care o puteti plati on-line)

-din contul dumneavoastra PayPal

Comanda prin e-mail :

Pentru a comanda produsele alese, in cazul in care nu puteti face plata on-line din diverse motive ,sau in cazul in care doriti produse personalizate  va rugam sa ne contactati pe e-mail :conceptairnature@yahoo.com  sau la telefon 0040244336803 ( L-V 09-18 )

0040745826934(L-V 09-18 : S 10-16)

 

CONDITII GENERALE DE VANZARE SI LIVRARE SI EXCLUDERI 
1.1 CONDIŢII DE PLATĂ
Toate preturile din magazinul on-line sunt exprimate in euro fara TVA . ATENTIE !!!La realizarea comenzi se adauga si se calculeaza   20% TVA  prin selectarea din campul TARA a tarii . Plata se face on-line prin card prin sistemul securizat de plati PayPal. 
TVA:
Pentru persoanele fizice rezidente in UE plata TVA de 20% este obligatorie .
Pentru persoanele juridice rezidente UE facturarea se va face fara TVA ,conform legislatiei in vigoare. Un numar de TVA intracomunitar valid este obligatoriu pentru facturarea fara TVA .
Pentru persoane fizice si societati nerezidente in UE facturarea se va face fara TVA 
 
Toate preturile sunt loco Breaza -Prahova-Romania .
Livrarea,in functie de cantitati se poate face direct catre client prin diferite mijloace de transport (societate transportatoare , transport intern   sau companii nationale si internationale :Urgent Curier ,DHL,Posta , etc  contra cost.)
 
Pentru echipamentele care sunt pe stoc , se poate face plata ramburs in cazul in care clientul nu detine un card ,pentru cumpararea si plata acestora direct din magazinul on line .
 
Pentru toate echipamentele care sunt comandate prin e-mail ,pespectiv telefon , pentru care se semneaza contract de vanzare in original , conditiile de plata  standardsunt urmatoarele :
• 50% avans la comandă
• 50%  cu 14 zile inainte de  incarcarea camionului/camioanelor  la furnizori pentru sere complete,proiecte complete 
 
Pentru toate produsele din magazinul on-line plata se va face on-line ,direct din cardul dumneavoastra prin sistemul prepay,in avans .
Termenul de livrare pentru produsele care nu sunt pe stoc va fi confirmat dupa realizarea comenzii .In cazul intarzierii produselor datorate de intarzieri ale furnizorilor ,nu suntem responsabili .Clienții vor fi informati de noul termen de livrare .
 
​•TERMEN DE LIVRARE standard :  Încărcare în camion : la 6-16 săptămâni de la recepţia avansului sau platii totale in functie de produs ; in functie de sezon , de furnizori si de programarea livrarilor 
• In caz de intarzieri ale furnizorilor nu suntem responsabili de intarzierea materialelor.
In funcție de furnizori termenele noastre de livrare sunt date cu titlu indicativ ,și acestea pot fi modificate fara anunț prealabil.
 
1.2. EXCLUDERI
În oferta noastră nu sunt incluse :
• cheltuielile pentru confirmarea scrisorii de credit
• comisioanele bancilor
• cheltuielile de recepţionare a mărfii de către client (eventual)
• cheltuielile de pază şi asigurarea materialului
• cheltuielile de nivelare si drenare  a terenului
• cheltuielile cu topografii necesari pentru implantarea serei
• cheltuielile civile : 
- proiect apa , retea apa , foraje  etc
- deschiderile fundaţiilor pentru consolidarea stâlpilor interiori
- furniturile pentru beton şi fierul beton pentru fundaţii
- betonul
- alei din beton in interiorul serei
-  tranşeele pentru a aduce apa din rezervoare la sere , şi secundar în interiorul serelor
- cablajul electric
- tevile pentru instalaţia de gaz 
- proiect gaz şi electric
- tranşeele pentru instalaţia reţelei electrice şi gaz
- cheltuieli de branşare a instalaţiei de încălzire la reţeaua de gaz (branşarea se va face de către o societate de instalatori agreată ISCIR )
- alte autorizaţii
• cheltuielile pentru aducerea apei la rezervoare
• ansamblul cablurilor electrice până in interiorul serei + în interiorul serei
• cheltuielile de racordare la reţeaua electrică a dulapurilor electrice de putere precum şi   protecţia generală în amonte de reţeaua internă
• cheltuielile de racordare la reţeaua de gaz
• cheltuielile cu materialele de ridicare (elevator)
• cheltuielile cu forţa de muncă locală pe toata durata montajului
• cheltuielilile cu cazarea ,masa si transportul echipelor de asistenta tehnica pe periada solicitata .
• scheme , planuri  şi fotografii ne contractuale
• alte autorizaţii (de construcţie …etc)
• tot ce este la exteriorul serei
• montaj sau asistenţă tehnică dacă nu sunt specificate clar în ofertă
• garantia si asigurarea materialelor in perioada de la livrare-montaj
• precum şi toate elementele care nu sunt clar  definite în propunerea noastră
NB : fără specificaţii contrare ,  materialele sunt livrate în 400V ,Tri 50Hz sau 230V(a se verifica la comanda)
Toate fotografiile prezentate sunt necontractuale si apartin societatii noastre fiind strict interzisa copierea si distributia acestora fara acordul nostru stris 

1.3. CONDIŢII GENERALE DE VÂNZARE
MODELE : în dorinţa de a ameliora calitatea materialului furnizorii îşi rezervă dreptul de a aporta produselor fabricate orice modificări pe care le consideră oportune ,fără obligaţia de a aplica aceste modificări materialelor deja instalate sau în comandă.
PREŢ : în funcţie de fluctuaţiile economice care se pot produce înainte de execuţia comenzii ,preţurile aplicate sunt cele în vigoare în momentul livrării .
COMENZI : comanda este valabilă pentru livrare după primirea avansului prevăzut şi confirmat de către Societate în condiţiile de plată propuse
TERMEN DE LIVRARE : termenele noastre de livrare sunt aproximative şi date cu titlu indicativ , înţelegându-se punerea la dispoziţie în uzină ,plecând de la data de confirmare a comenzii sau de la recepţia avansului cerut la confirmarea comenzii, dacă este cazul. Fără alte stipulaţii contrare cum se cuvine acceptate de noi în scris ,nici o indemnitate de întârziere nu ne poate fi reclamată şi nici o penalitate nu ne poate fi impusă .
Grevele , lock-out-urile, războaiele, epidemiile , incendiile ,inundaţiile, ploile sau ninsorile abundente , conditiile meteo nefavorabile , sarbatorile legale , vacantele, întreruperea transporturilor , stricarea, spargerea maşinilor şi utilajelor , cauze antrenând şomajul parţial sau total al uzinelor noastre sau a furnizorilor , sau alte situatii neprevazute sunt considerate cazuri de forţă majoră antrenând suspendarea livrărilor şi prelungirea termenelor de livrare convenite.
În plus ,suntem descărcaţi, în plin drept , de toate angajamentele privind termenele de livrare în cazul în care condiţiile de plată nu au fost observate de către cumpărător.
Materialele care nu vor fi ridicate de cumpărător la data convenită vor fi imediat facturate ,o dată cu punerea la dispoziţie şi asimilate unei livrări efectuate .
LIVRARE PARŢIALĂ : în caz de livrare parţială toate expediţiile fracţionate vor face obiectul unei facturări şi al unei plăţi corespunzând materialului expediat sau ridicat pentru produsele din magazinul on-line. 
CONDIŢII DE LIVRARE : preţurile sunt pentru materialele puse la dispoziţie în uzină .Fără indicaţii contrare materialele vor fi expediate pe şantier (contra cost).În orice caz materialele ,chiar dacă sunt expediate franco , călătorind cu risc de distrugere ,trebuie verificate la sosire şi dacă este cazul , tras la răspundere transportatorul responsabil .
CONDIŢII DE PLATĂ :
Facturile sunt plătibile catre ConceptAirnature,com (GREENCONCEPT ltd)   . Fără convenţii speciale materialele furnizate sunt plătite în avans euro sau in lei .

În caz de neplată a ratelor fixate(daca este cazul pentru proiecte mari ,)sumele datorate vor avea o dobândă de penalitate de 15,5% pe lună de întârziere .
În cazul în care carenţa debitorului ne obligă a înmâna dosarul cu sumele datorate  serviciului contencios , sumele regăsindu-se majorate în sus cu dobânzile deja precizate mai sus ,şi cu o indemnitate fixată la 20% din valoarea totala  . Această majorare este stabilită cu titlul de clauză penală .
 
RECLAMAŢII : reclamaţiile privind materialele furnizate ,pentru a fi luate în consideraţie trebuie să fie notificate prin scrisoare recomandată .
- în primele 2 zile de la recepţia materialelor în ceea ce priveşte exactitudinea numărului
- in prima saptamana de la recepţie ,viciile (defectele)aparente .
Nici un retur nu se va efectua fără acordul nostru prealabil şi materialele returnate vor fi expediate franco la adresa indicată de noi.
Acest retur nu va exonera cumpărătorul de obligativitatea de a plăti factura în curs .
GARANŢII : fabricantul se angajează să înlocuiască sau să repare piesele fabricate de el ,care se adeveresc defectuoase în timpul perioadei de garanţie de un an ,data de plecare fiind ieşirea pieselor din uzină.
Totodată trebuie înţeles că sunt excluse de a beneficia de garanţie materialele care nu sunt fabricate de către societatea Concept Airnature , pentru acestea garanţiile fiind date de fiecare furnizor in parte .
Fără stipulaţii contrare nici o garanţie nu va fi acordată după montaj in următoarele cazuri :
1.-neobservare a clauzelor din notiţele de montaj furnizate corespunzând comenzii în cauză
2.-deteriorare sau accident provenind din neglijenţă , defect de întreţinere(necorespunzătoare), utilizare proastă a materialului .
3.-modificări aduse furniturilor de către cumpărător fără acordul vânzătorului sau utilizare de materiale neagreate de către vânzător.
4.-avari datorate cazurilor întâmplătoare sau forţei majore
5.-condiţii meteorologice excepţionale :furtuni , uragane, cicloane , vanturi puternice , tornade , ninsori abundente, frig prelungit , ger , polei , ploaie de gheata , grindina ,  cutremure ,etc.
6.-neincalzirea pe toata perioada friguroasa, a serei , indiferent daca in sera este sau nu cultura
7-neinlaturarea zapezii de pe sera ,in cazul in care aceasta se depune pe acoperisul serei
8-neblocarea aerisirilor din acoperis in timpul iernii
9-neincalzirea permanenta a zonei tehnice
10-neutilizarea apei de calitate irigatie
11.-reavointa din partea utilizatorului , nerespectarea materialelor livrate
12-inexistenta unui grup electrogen cu pornire automata ,care sa protejeze ansamblul serei
13-inexistenta combustibilului suficient si de rezerva , pentru perioada de iarna
14-alte cauze nespecificate
RECOMANDARE : asigurarea materialului
CONTESTAŢII : toate litigiile sunt de competenţa  Judecatoriei de la sediul vanzatorului  . Diversele moduri şi locuri de livrare nu pot influenţa această clauză.
REZERVĂ DE PROPRIETATE : prin această convenţie expresă ,ne rezervăm proprietatea mărfii furnizate până în ultima zi a plăţii integrale , având dreptul în orice moment să recuperăm totalitatea materialului livrat fără intervenţia tribunalului .
Această clauză reprezintă titlu executoriu.
Convenim în mod expres în caz de utilizare a acestei clauze ,avansurile  vărsate deja de către client rămân incontestabil societăţii  GREENCONCEPT , cu titlu de indemnizaţie de utilizare a materialului ,indemnitate de depreciere .
ALTE CLAUZE : In cazul renuntarii la comanda avansul|avansurile varsate  nu se restituie . In cazul in care marfa nu este ridicata si |sau platita  in totalitate in maxim 2 saptamani de la confirmarea ca aceasta este gata de livrare , se considera ca s-a renuntat la comanda ,marfa fiind reintrodusa in circuitul de vanzare ,avansul fiind retinut de catre societatea noastra.
Toate condiţiile generale de cumpărare , sau alte contracte ,care pot intra în contradicţie cu condiţiile de vânzare de mai sus sunt considerate nule (fără efect)
CONDITII DE UTILIZARE : sera trebuie obligatoriu incalzita ,intretinuta , utilizata cu respect fata de echipamentele  livrate  , si conform indicatiilor primite de la furnizori .
PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL :Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, GREENCONCEPT nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Cumparator.  In scopul de a raspunde solicitarilor clientilor  prin oferirea de noi echipamente ,produse, sau servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

Protectia datelor cu caracter personal (GDPR)( RGPD - Regulament General de Protectia Datelor)

 

Prin semnarea prezentului contract achizitorul isi exprima acordul expres si neechivoc ,ca datele personale ale reprezentantilor achizitorului, implicati in acest contract sa fie procesate de catre GREENCONCEPT ltd ,cu sediul in Sofia Vitosa nr66, in cazul in care acestea sunt necesare pentru realizarea contractului,facturilor , proceselor verbale , precum si in scop comercial ,de marketing direct ulterior (newsletter),trimitere a unor oferte ulterioare tehnice si/sau de pret,etc .

Pentru indeplinirea scopurilor mai sus mentionate ,achizitorul a luat la cunostinta ca GREENCONCEPT ltd ,selecteaza si prelucreaza una sau mai multe dintre datele cu caracter personal ale reprezentantilor achizitorului care vor interveni in acest contract ,desfasurand si activitati de profilare prin mijloace automate sau neautomate ,pentru a putea furniza diferite servicii si marfuri specifice activitatii GREENCONCEPT ltd

In cazul in care intervin actualizari ale datelor transmise ,consimtamantul ramane in vigoare pana la notificarea de catre achizitor,in sensul retragerii consimtamantului  .

Prelucrarea datelor se face pe baza acestui consimtamant de la momentu furnizarii si pana la momentul retragerii acestuia .Consintamantul poate fi retras printr-o notificare scrisa si adresata catre GREENCONCEPT ltd .Reprezentantii achizitorului , ale caror date au fost trimise catre GREENCONCEPT ltd ,  isi pot exercita in mod gratuit dreptul de informare ,de acces,de restrictionare ,rectificare,stergere,portabilitate a datelor , de opozitie ,de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat,dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care legislatia europeeana/locala o permite,printr-o cerere scrisa ,datata , semnata si trimisa la adresa din contract.

Utilizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru a va furniza Serviciul .Aceasta inseamna ca   

Reprezentantii achizitorului nu se pot opune prelucrarii datelorcu caracter personal si in acelasi timp sa solicite Executantului furnizarea Serviciului.Cu toate acestea reprezentantii ,persoane fizice ale achizitorului au dreptul sa se opuna unei anumite utilizari a datelor cu caracter personal ,de exemplu pentru trimiterea de materiale de marketing prin e-mail.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de laConcept Airnature .
Toate elementele ,textele si fotografiile din acest site apartin CONCEPT AIRNATURE  ,utilizatorii neavand dreptul de a le copia sau utiliza  fara acordul nostru in scris . 

 
Faptul de a face o comandă echivalează cu acceptarea formală,(categorică) a tuturor clauzelor enumerate mai sus.
 
 
 
 

NEW YEAR,FRESH START

REDUCERILE DE SEZON SUNT ACTIVE IN SITE  !
CAUTĂ VOUCHERE ȘI CUPOANE DE REDUCERI ÎN RECLAME !

bottom of page