528870911802126.
top of page

Creare cont utilizator

Procesul de cumparare in magazinul nostru online presupune crearea unui cont pentru produsele profesionale  . Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii ceruti la crearea contului si sa completati campurile obligatorii. Va rugam sa completati datele corect si cu date exacte si reale, acestea  fiind folosite  pentru derularea corecta a procesului autentificare , de cumparare  si facturare. 
 
Cumparare On-line

Alege produsele

Folosind meniul derulant din mijlocul paginilor, precum si butoanele si link-urile care va redirectioneaza in diferite pagini ale magazinului nostru on-line ,navigati prin categoriile de produse. Atunci cand ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul "Adauga in cos" 

Cosul de cumparaturi

Este reprezentat de pictograma : 

Acesta este vizibil pe toate paginile magazinului on-line , astfel incat in orice moment puteti vizualiza produsele pe care le aveti in cos.

Atunci cand faceti clik pe butonul  sunteti directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea vizualizati lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. 

In partea de jos a cosului de cumpararuri aveti posibilitatea de a introduce codul voucherului din diferite promotii .Readucerea se realizeaza in mod automat dupa introducerea codului cuponului.

In urmatoare etapa vi se cere sa confirmati tara si Judetul pentru calculul TVA 


Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  mov "Plateste "

 

Acesta este vizibil pe toate paginile magazinului on-line astfet incat in orice moment puteti trece la plata produselor pe care le-ati selectat in cosul de cumparaturi 

Verificare comanda si filalizare Plata: 

In acesta pagina puteti verifica inca o data sumele de plata si sunteti invitat sa alegeti metoda de plata :

-direct dintr-un card (verificati daca banca v-a deblocat cardul pentru cumparaturi on-line ,precum si valoarea pe care o puteti plati on-line)

-din contul dumneavoastra PayPal

Comanda prin e-mail :

Pentru a comanda produsele alese, in cazul in care nu puteti face plata on-line din diverse motive ,sau in cazul in care doriti produse personalizate  va rugam sa ne contactati pe e-mail :conceptairnature@yahoo.com  sau la telefon 0040244336803 ( L-V 09-18 )

0040745826934(L-V 09-18 : S 10-16)

 

CONDITII GENERALE DE VANZARE SI LIVRARE SI EXCLUDERI 
1.1 CONDIŢII DE PLATĂ
Toate preturile din magazinul on-line sunt exprimate in euro fara TVA . ATENTIE !!!La realizarea comenzi se adauga si se calculeaza   20% TVA  prin selectarea din campul TARA a tarii . Plata se face on-line prin card prin sistemul securizat de plati PayPal. 
TVA:
Pentru persoanele fizice rezidente in UE plata TVA de 20% este obligatorie .
Pentru persoanele juridice rezidente UE facturarea se va face fara TVA ,conform legislatiei in vigoare. Un numar de TVA intracomunitar valid este obligatoriu pentru facturarea fara TVA .
Pentru persoane fizice si societati nerezidente in UE facturarea se va face fara TVA 
 
Toate preturile sunt loco Breaza -Prahova-Romania .
Livrarea,in functie de cantitati se poate face direct catre client prin diferite mijloace de transport (societate transportatoare , transport intern   sau companii nationale si internationale :Urgent Curier ,DHL,Posta , etc  contra cost.)
 
Pentru echipamentele care sunt pe stoc , se poate face plata ramburs in cazul in care clientul nu detine un card ,pentru cumpararea si plata acestora direct din magazinul on line .
 
Pentru toate echipamentele care sunt comandate prin e-mail ,pespectiv telefon , pentru care se semneaza contract de vanzare in original , conditiile de plata  standardsunt urmatoarele :
• 50% avans la comandă
• 50%  cu 14 zile inainte de  incarcarea camionului/camioanelor  la furnizori pentru sere complete,proiecte complete 
 
Pentru toate produsele din magazinul on-line plata se va face on-line ,direct din cardul dumneavoastra prin sistemul prepay,in avans .
Termenul de livrare pentru produsele care nu sunt pe stoc va fi confirmat dupa realizarea comenzii .In cazul intarzierii produselor datorate de intarzieri ale furnizorilor ,nu suntem responsabili .Clienții vor fi informati de noul termen de livrare .
 
​•TERMEN DE LIVRARE standard :  Încărcare în camion : la 6-16 săptămâni de la recepţia avansului sau platii totale in functie de produs ; in functie de sezon , de furnizori si de programarea livrarilor 
• In caz de intarzieri ale furnizorilor nu suntem responsabili de intarzierea materialelor.
In funcție de furnizori termenele noastre de livrare sunt date cu titlu indicativ ,și acestea pot fi modificate fara anunț prealabil.
 
1.2. EXCLUDERI
În oferta noastră nu sunt incluse :
• cheltuielile pentru confirmarea scrisorii de credit
• comisioanele bancilor
• cheltuielile de recepţionare a mărfii de către client (eventual)
• cheltuielile de pază şi asigurarea materialului
• cheltuielile de nivelare si drenare  a terenului
• cheltuielile cu topografii necesari pentru implantarea serei
• cheltuielile civile : 
- proiect apa , retea apa , foraje  etc
- deschiderile fundaţiilor pentru consolidarea stâlpilor interiori
- furniturile pentru beton şi fierul beton pentru fundaţii
- betonul
- alei din beton in interiorul serei
-  tranşeele pentru a aduce apa din rezervoare la sere , şi secundar în interiorul serelor
- cablajul electric
- tevile pentru instalaţia de gaz 
- proiect gaz şi electric
- tranşeele pentru instalaţia reţelei electrice şi gaz
- cheltuieli de branşare a instalaţiei de încălzire la reţeaua de gaz (branşarea se va face de către o societate de instalatori agreată ISCIR )
- alte autorizaţii
• cheltuielile pentru aducerea apei la rezervoare
• ansamblul cablurilor electrice până in interiorul serei + în interiorul serei
• cheltuielile de racordare la reţeaua electrică a dulapurilor electrice de putere precum şi   protecţia generală în amonte de reţeaua internă
• cheltuielile de racordare la reţeaua de gaz
• cheltuielile cu materialele de ridicare (elevator)
• cheltuielile cu forţa de muncă locală pe toata durata montajului
• cheltuielilile cu cazarea ,masa si transportul echipelor de asistenta tehnica pe periada solicitata .
• scheme , planuri  şi fotografii ne contractuale
• alte autorizaţii (de construcţie …etc)
• tot ce este la exteriorul serei
• montaj sau asistenţă tehnică dacă nu sunt specificate clar în ofertă
• garantia si asigurarea materialelor in perioada de la livrare-montaj
• precum şi toate elementele care nu sunt clar  definite în propunerea noastră
NB : fără specificaţii contrare ,  materialele sunt livrate în 400V ,Tri 50Hz sau 230V(a se verifica la comanda)
Toate fotografiile prezentate sunt necontractuale si apartin societatii noastre fiind strict interzisa copierea si distributia acestora fara acordul nostru stris 

1.3. CONDIŢII GENERALE DE VÂNZARE
MODELE : în dorinţa de a ameliora calitatea materialului furnizorii îşi rezervă dreptul de a aporta produselor fabricate orice modificări pe care le consideră oportune ,fără obligaţia de a aplica aceste modificări materialelor deja instalate sau în comandă.
PREŢ : în funcţie d