528870911802126.
top of page

ECHIPAMENTE ZOOTEHNICE

Dotări bovine

În această gamă de produse vă oferim echipamente complete pentru dotarea unei ferme.
Fie că este vorba de grilaje de protecție, porți ,garduri,panouri ,sisteme de hranire liberă sau sisteme de hranire cu autoblocare , jgheaburi (troci) , hranitoare ,adăpatori cu nivel constant sau adăpători anti-închet , adăpători de pășune , hranitori de pașune , galeți , bazine,cisterne mobile sau cisterne fixe , mături ,lopeți,greble,sau alte materiale necesare in fermă ,ne puteți contacta sau puteți căuta  echipamentele necesare în magazinul on-line 

Dotări viței

Din gama echipamentelor pentru viței vă propunem echipamente de protecție, spații individuale pentru fiecare vițel în parte,cuști pentru viței mici și țarcuri pentru viței , separatori cu deschidere, hrănitori și adăpători ,mașini pentru hrănire cu program de selectie, roboți pentru hrănire viței , alimentatoare vitei și multe alte echipamente pe care le gasiți  în magazinul on-line .

Dotări ovine și caprine

Aceasta gamă oferă o varietate mare de materiale și echipamente pentru fermele de ovine și caprine. Plecând de la bariere de protecție pentru capre și iezi, separatoare fixe și mobile, țarcuri, adăpători cu nivel constant simple  sau adăpători anti îngheț pentru zona de stabulație ,  putem propune echipamente cum ar fi fronturi de furajare cu hrănire liberă sau fronturi de furajare cu auto-blocare , benzi automate pentru hrănirea ovinelor și caprinelor , materiale pentru pășunat (hrănitori , adăpători de pășune ) , alte materiale necesare în fermă .

Dotări cabaline

O gama complexă și completă  de materiale și echipamente care sunt ideale pentru o buna creștere a cabalinelor face parte din produsele pe care le propunem : grajduri pentru cai,separatoare, boxe cai dotate cu hrănitori și adăpători ,  manej interior și manej exterior , echipamente pentru echitație (obstacole echitație , bare , jucării pentru cai ,și multe alte echipamente ) 
 
În acest domeniu al echitației  , echipamentele au fost alese cu grijă , lucrând cu produse de calitate superioară , cunoscute și agreate la nivel internațional atât pentru concursurile de călărie cât și pentru zona de creștere și antrenare a cailor din centrele de echitație . 
 

Dotări ferme păsari

#fermegaini

#fermepui

#fermerațe

#fermegâște

#fermecurcani

#fermebibilici

Fermele de păsari pot fi echipate cu sisteme simple pentru ferme mici , familiale sau cu sisteme profesionale complet automate 
 
Sisteme de hranire
Va oferim o gama variata de alternative in ceea ce priveste hrănirea.
Aceasta poate fi in mod manual  pentru fermele mici sau automatizat (doar in cadrul fermelor Baticlair  propuse de compania noastră)
Sisteme de adapare
Sistemul de adapare pentru pasări este realizat in funcție de complexitatea fermei și de gradul de automatizare care este cerut .
Pentru fermele micu utilizăm sisteme mai simple de adăpat , cu adăpători automate cu nivel constant , iar pentru fermele mari sistemene calice de adapare automată pe linii de adapare , toate elementele  fiind de asemenea de foarte buna calitate, designul acestora asigurand o viata lunga componetelor.
Sisteme de ventilatie si racire
Indiferent de temperatura exterioara sistemele noastre de ventilatie vor asigura temperatura ideala in interior.
Sisteme de incalzire
Sistemul oferit de noi reduce semnificativ costurile in acelasi timp oferind o incalzire eficienta pentru spatiul dorit.
In functie de combustibilul utilizat se va propune sistemul de incalzire cel mai fiabil .
Studiul termic se realizează direct de compania noastră .
Sisteme de iluminare
Prin acest sistem nivelul de mortatilate al pasarilor scade semnificativ, imbunatateste greutate corporala, rata de conversie a hranei este sporita,ofera un nivel scazut de electricitate, și o mantenenta facilă. se utilizează doar la fermele mari .
Toate fermele mici sunt dotate cu iluminare naturală pe aerisiri.
Fermele mari , suferă un proces de reactualizare a conditiilor de bunăstare a anumalelor , astfel incat toate fermele protuse de ConceptAirnature sunt dotate cu iliminare naturală pe aerisirile laterale 
Silozuri
Silozuri pentru furaje, cu diferite capacități , in funcție de fermă ,cu alternative mecanice sau pneumatice de umplere și sisteme de 75mm sau 90mm de transport sunt propuse .

NEW YEAR,FRESH START

REDUCERILE DE SEZON SUNT ACTIVE IN SITE  !
CAUTĂ VOUCHERE ȘI CUPOANE DE REDUCERI ÎN RECLAME !

bottom of page