Dotari bovine

Prin aceasta gama va oferim echipamente comple in ceea ce priveste doarea unei ferme. Fie ca este vorba de grilaje de protectie, de panouri  care asigura o hrana in mod automat a animalelor, jgheaburi, suport pentru furaje, separatoare prin aceasta gama va oferim o echipare completa a unei ferme profesionale.

1/3

Dotari vitei

Pentru aceasta gama va propunem echipamente de protectie, spatii individuale pentru fiecare vitel in parte, separatori cu deschidere, alimentatoare pentru vitei,masini pentru hranire cu program de selectie, alimentatoare vitei mici.

1/2

Dotari ovine si caprine

Aceasta gama ofera o varietate mare de materiale si echipamente pentru ovine si caprine: bariere de protectie pentru capre si iezi, separatoare fixe si mobile, tarcuri luminate pentru oi, zona de hranire.

1/1

Dotari cabaline

O gama complexa de materiale si echipamente care sunt ideale pentru o buna crestere a cabalinelor: grajduri pentru cai,separatoare, zona de hranire.

1/1

Dotari pasari

Sisteme de hranire
Va oferim o gama variata de alternative in ceea ce priveste hranirea. Aceasta poate fi in mod manual sau automatizat, sisteme ce necesita o mentenanta extrem de facila.
1/1

Sisteme de adapare

Sistemul de adapare este realizat din otel inoxidabil calitativ, toate elementele din plastic fiind de asemenea de foarte buna calitate, designul acestora asigurand o viata lunga componetelor.

1/1
Sisteme de ventilatie si racire
Indiferent de temperatura exterioara sistemele noastre de ventilatie va asigura temperatura ideala in interior.
Sisteme de incalzire
Sistemul oferit de noi reduce semnificativ costurile in acelasi timp oferind o incalzire eficienta pentru spatiul dorit.
Sisteme de iluminare
Prin acest sistem nivelul de mortatilate al pasarilor scade semnificativ, imbunatateste greutate corporala, rade de conversie a hranei este sporita,ofera un nivel scazut de electricitate, mantenenta facila
Silozuri
Silozuri pentru furaje, cu capacitati de la 1 tona la 19,5 tone, cu alternative mecanice sau pneumatice de umplere și sisteme de 75mm sau 90mm de transport.

Adapatori

In galeria alaturata va oferim o gama variata de apapatori si accesorii. Acestea se pot prezenta in forme simple sau duble,cu functie antiinghet, cu apa calda sau rece, in functie de necesitatile animalului.

1/2
©Copyright Conceptairnature. All rights reserved.                           
e-mail : conceptairnature@yahoo.com   conceptairnature@gmail.com                                                     
Tel :   +40 745 826 934     |      +40 745 049 737
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram