Prin aceasta gama va punem la dispozitie numeroase modele de sere hobby care pot fi utilizate fie pentru gradinarit fie pentru relaxare.
A cultiva ,a insamanta ,a planta,a multiplica fara a fi tributar capriciilor vremii ! 

Sera se va dovedi a fi o investitie pretioasa ,care va va permite sa cultivati sa ,multiplicati si transplantati plantutele ,in gradina dumneavoastra la cel mai mic cost Utilizarea unei sere de gradina va permite sa controlati conditiile climatice .
Cu cat reusiti sa armonizati factorul iluminare ,caldura si umiditate cu atat mai mult ve-ti putea optimiza cresterea plantelor  in sera dumneavoastra .


SERE de gradina - SERE tunel - MINI sere
4 anotimpuri , 4 motive pentru a iubi serele !"Lasati sa incolteasca,sa infloreasca si apoi fructificati-va ideile"

O cultura prelungita cu o sera din sticla sau din policarbonat  De-a lungul anilor ,ve-ti deveni un serar desavarsit :semintele speciale ,si plantele rare nu vor mai avea secrete  pentru dumneavoastra .

Ve-ti putea chiar sa partajati rasadurile pe care le-ati cultivat in sera dumneavoastra de gradina ,cu prietenii ,cu vecinii ,cu familia .Flori magnifice , portocale de Craciun ,capsuni in martie ...Posibilitatile de insamantare si de cultivare  fiind nelimitate  ,va trebui doar sa gasiti echilibrul a ceea ce plantelor  le place mai mult . Timpul si efortul pe care il ve-ti consacra va vor aduce liniste si o satisfactie deosebita .

Pentru sera dumneavoastra de iarna ,rasadnitele sau serele din folie sunt solutia perfectaO sera in gradina , va permite sa va relaxati profitand de natura ,cand doriti .

Descoperiti gama serelor de gradina ,serelor tip tunel ,rasadnitelor si a produselor propuse pentru a echipa o sera .

Cat de usor ve-ti cultiva ! 

 

 

Acesta este un model de sera de dimensiuni mai mici, ideal pentru a fi utilizat in spatii de dimensiuni reduse astfel incat obtineti o optimizare mai buna a spatiului.

©Copyright Conceptairnature. All rights reserved.                            e-mail :  conceptairnature@yahoo.com   conceptairnature@gmail.com                                                       Tel :   +40 745 826 934           +40 475 049 737
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Rasadnita din sticla

rasadnita,rasadnita pentru iarna,rasadnita din sticla,rasadnita din policarbonat,rasadnita sera,rasadnita solar,folie rasadnita,pepiniera,sera,solar,sera de gradina,solar de gradina,sera din aluminiu,sera sticla,sera policarbonat,sera din aluminiu,sera cu stuctura din aluminiu,sera cu stuctura galvanizata,sera cu peretii verticali,sera cu peretii oblici,sera hobby,sera de curte,sera de flori,sera flori,sera tomate,sera salata,automatizare sere,sere cu automatizari,sere castraveti,sere ardei