MODELE NOI DE SERE DE GRADINĂ

Incepând din mai 2020

12 ANI GARANȚIE*!

pentru structurile din aluminiu

INFORMAȚII TEHNICE 

coama-sera-aluminiu.gif

Realizarea coamei cu profile tubulare, garanteaza o constructie extrem de solida :nici o influenta din partea vantului presiunii sau greutatii ! Acest profil constituie coloana vertebrala a serei dumneavoastra .

Coamă tubulară închisă

colt%20sera.jpg

Soliditatea si finisajul estetic al elementelor portante,ale serelor noastre , au fost minutios studiate.Tiranti foarte solizi atat pe peretii din fatade si laterale ,precum si in acoperis ,sunt prevazuti in locuri fixe :mai multa securitate in cazul vantului 

Profile unghiulare proesionale

stresina%20sera.jpg

O streasina interioara si o streasina exterioara Streasinile interioare(streasini de condens)  permit evacuarea mai buna  apei evitand formarea algelor si mucegaiurilor 

Streașină din aluminiu 

geam%20secutit%20transparent.jpg

O soliditate si o caldura suplimentara in serele propuse ,gratie a utilizarii sticlei horticole cu o grosime de 4mm .Serele sunt echipate in standard cu sticla marmorata pentru acoperis ,si sticla transparenta pentru peretii laterali si fatade (spate,fata).Sticla este montata in profile industriale .

Sticlă horticolă de 4mm

montaj%20sticla.jpg

Sistemul profesional de fixare ,cu banda de cauciuc ,asigura o fixare perfecta a sticlei (geamului)si o excelenta impermeabilitate la apa si la vant 

Fixare

ferastra%20sera.jpg

Acoperisul serelor este solid fixat pe peretii laterali si pe fatade cu ajutorul placilor unghiulare din aluminiu in cele patru colturi si la culme :fixare solida a acoperisului .

Ansamblul serei formeaza o constructie foarte robusta .

Una sau mai multe ferestre in acoperis permit aerisirea serei

Aerisire

suruburi%20inox%20sera.jpg

O constructie completa cu ajutorul suruburilor si piulitelor din otel inoxidabil :fixare solida fara risc de oxidare 

Șuruburi din inox

Sere de gradină |SERE HOBBY|SERE STICLĂ 

O gamă completă de sere de gradină cu structura din aluminiu , acoperite cu sticlă securizată de 4mm grosime , sere de o calitate superioară cu un design modern, concepute pentru a răspunde nevoilor actuale în ceea ce privește atât dimensiunile cât și culoarea.

Din această gamă de produse fac parte nu doar serele hobby ,ci și copertinele ,verandele,chioșcurile și modulele pentru restaurante,terase ,hoteluri.

Având in vedere noile condiții in care ne vom desfașura viața cotiniană în urmatoarea perioadă , am venit cu o gama mare de structuri care pot acoperi diverse nevoi.

GAMA STANDARD cuprinde sere cu pereții drepți și sere cu pereții oblici ,de diferite dimensiuni standard (care nu pot fi modificate ) cu o structură de culoare aluminiu naturală sau RAL  paletă standard 

GAMA ACȚIUNE cuprinde serele aflate în promoție ,cele mai vândute modele 

GAMA URBAN cuprinde sere pentru terase , balcoane ,restaurante,hoteluri ,scoli ,gradinițe...

GAMA VERANDE cuprinde o gama larga de sere care pot fi lipite de un perete al locuinței ,creand un spațiu agreabil chiar langa casă.

GAMA OPEN SPACE cuprinde o serie specială de structuri în care pot fi organizate diverse spații dr zi cu zi.

GAMA COPERTINE este o gama nouă care vă propune o serie de copertine pe o structură solidă, acoperite cu policarbonat.

GAMA SAVE LIVE a fost creată ca urmare a regulilor de distanțare socială .Această gamă vine in ajutorul domeniului HORECA .

Aplicabilitate : crearea de spații sigure în zonele comunitare cum ar fi terase,restaurante,hoteluri,zone comerciale ,parcuri,scoli.

Pentru cel care privește îndeaproape și compară :

Fiecare sera cu structură din aluminiu din gama sere sticlă ,face obiectul unei garanții descrescătoare de 12 ani contra defectelor de fabricație . Pe piesele mobile cum ar fi roti ,sisteme deschidere,balamale,oferim o garanție degresiva de un an . Garanția exclude deteriorările cauzate de o utilizare necorespunzătoare ,sau a unor fenomene naturale excepționale .Pentru sticla /policarbonat acesta garanție nu este valabila  *

Accesorii pentru sera

©Copyright Conceptairnature. All rights reserved.                           
e-mail : conceptairnature@yahoo.com   conceptairnature@gmail.com                                                     
Tel :   +40 745 826 934     |      +40 745 049 737
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram