@VINE MOȘU'  !

558849_529993327010726_282325264_n.jpg

MODELE NOI DE SERE DE GRADINĂ

Incepând din mai 2020

12 ANI GARANȚIE*!

pentru structurile din aluminiu

#CULORI

O gama larga de culori sunt disponibile in paletarul standard . Alege culoarea pe care o preferi ,fii creativ ,inspiră-te din natură !

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Sere de gradină |SERE HOBBY|SERE STICLĂ 

O gamă completă de sere de gradină cu structura din aluminiu , acoperite cu sticlă securizată de 4mm grosime , sere de o calitate superioară cu un design modern, concepute pentru a răspunde nevoilor actuale în ceea ce privește atât dimensiunile cât și culoarea.

Din această gamă de produse fac parte nu doar serele hobby ,ci și copertinele ,verandele,chioșcurile și modulele pentru restaurante,terase ,hoteluri.

Având in vedere noile condiții in care ne vom desfașura viața cotiniană în urmatoarea perioadă , am venit cu o gama mare de structuri care pot acoperi diverse nevoi.

GAMA STANDARD cuprinde sere cu pereții drepți și sere cu pereții oblici ,de diferite dimensiuni standard (care nu pot fi modificate ) cu o structură de culoare aluminiu naturală sau RAL  paletă standard 

GAMA ACȚIUNE cuprinde serele aflate în promoție ,cele mai vândute modele 

GAMA URBAN cuprinde sere pentru terase , balcoane ,restaurante,hoteluri ,scoli ,gradinițe...

GAMA VERANDE cuprinde o gama larga de sere care pot fi lipite de un perete al locuinței ,creand un spațiu agreabil chiar langa casă.

GAMA OPEN SPACE cuprinde o serie specială de structuri în care pot fi organizate diverse spații dr zi cu zi.

GAMA COPERTINE este o gama nouă care vă propune o serie de copertine pe o structură solidă, acoperite cu policarbonat.

GAMA SAVE LIVE a fost creată ca urmare a regulilor de distanțare socială .Această gamă vine in ajutorul domeniului HORECA .

Aplicabilitate : crearea de spații sigure în zonele comunitare cum ar fi terase,restaurante,hoteluri,zone comerciale ,parcuri,scoli.

Pentru cel care privește îndeaproape și compară :

Fiecare sera cu structură din aluminiu din gama sere sticlă ,face obiectul unei garanții descrescătoare de 12 ani contra defectelor de fabricație . Pe piesele mobile cum ar fi roti ,sisteme deschidere,balamale,oferim o garanție degresiva de un an . Garanția exclude deteriorările cauzate de o utilizare necorespunzătoare ,sau a unor fenomene naturale excepționale .Pentru sticla /policarbonat acesta garanție nu este valabila  *