528870911802126.
top of page
Seră profesională tip Multiclair : constructie realizată din teava galvanizată ,acoperită cu folie gonflabilă THINC 4S,5S 180 microni , 200microni .Echipamente sere.

Model Clasic

SERE MODULARE 

SERA MULTICAPELĂ MULTICLAIR  6400 ,8000, 9600, 12800

​​​​​​​​

Arhitectura climatică a serei multicapelă MULTICLAIR 
​SERA MULTICLAIR™este soluția pentru a crea si a pilota un spațiu climatic la nivel înalt ,necesar, performanței agricole în serele profesionale de legume sau în serele de flori .
 

NORME :

Toate serele MULTICLAIR , sunt concepute conform normelor europene în vigoare EN NF 1301.1, acestea fiind însoțite de CERTIFICAT | ATESTAȚIE de CONFORMITATE ,eliberată de fabricant -FILCLAIR France .
Oțelul utilizat este doar oțel european  ce cea mai bună calitate (S250GD - galvanizare Z275 DUBLĂ FAȚĂ ) conform normei EN-1014745. Acest tip de oțel are o limită de elasticitate de până la 25daN|mm ,ceea ce permite structurii metalice să fie flexibilă și să reziste foarte bine condițiilor climatice din Europa , fapt dovedit de sutele de hectare de sere montate în toată Europa și nu numai. 

Aerodinamism​

Aerodinamismul structurilor serelor modulare , multicapelă pe care le propunem ,este elementul cheie.El determină nivelul de temperatură și higrometrie obținut în seră.
De aceea, geometria arcadelor SEREI MULTICLAIR™și a  aerisirilor serei, din acoperis,sunt calculate prin intermediul unui program de mecanica a fluidelor .
Serele​ MULTICLAIR™au o putere de aerisire ieșită din comun .
SERA MULTICLAIR 9600 ™   a fost concepută pe baza unei capele MULTICLAIR™ clasică, deja reputată pentru bunele sale calitați climatice. Profilul aerodinamic al serei, asociat cu geometria deschiderilor (ventilațiilor) și poziția lor, face ca acest model de seră să fie cel mai performant de pe piață în termeni agronomici.

 
Putere de aerisire a serei MULTICLAIR 

Dacă aerisirile în coama AMPLITUDE™ au trecut de mult proba ,se adevereste că aerisirile de-alungul streșinei, de tip volete ,aerisiri care utilizează efectul venturi(aspirarea aerului din interior prin depresiune) generează  un flux de aer intrand și ieșind foarte eficace, o bună penetrare de aer curat ,dublată de un mai bun brasaj.Acest lucru are un impact direct pozitiv asupra higrometriei și temperaturii interioare a serei .In plus aerodinamismul interior al serei MULTICLAIR™ ,este si el foarte important permițând liniștirea turbulentelor interne, ameliorarea circulatiei aerului, optimizarea higrometriei.
Din 2020 , toate serele MULTICLAIR , beneficiază de aerisire in acoperiș tip ALUCLAIR Climate ready , aerisire 100% din aluminiu , pre-echipată ,opțional cu elemente precum recuperare condens , insect-proff .
ALC-ul (Aerisirea  Laterala Continua ) ramâne o necesitate în materie de aerisire ,pentru numeroase culturi care au nevoie de un efect de ventilație prin baleiaj .
​Fotosinteza

Structurile serelor noastre sunt calculate in funcție de încarcările climatice specifice diferitelor locuri de implantare .
Cercetarile noastre permanente și dezvoltarea sunt înainte de toate  bazate pe optimizarea acestor constrangeri ,privilegiând în același timp lumina si fotosinteza.
Folia utiilizată este folie de ultimă generație cu o grosime de 200miconi , o folie de cea mai bună calitate , folie care beneficiaază de tratamente specifice pentru ameliorarea fotosintezei , pentru difuziunea luminii ,tratamente termice pentru reducerea temperraturii pe timpul zilei  prin acumularea accesteia în pamânt și eliberarea  în timpul  nopții ,sau alte tratamente specifice culturilor : folie difuzantă , folie transparentă cu o luminozitate de 98 % etc.
Ingineria Climatica
 
 •     Gestiunea condensului în sere 
 •     Irigația și recuperarea apei de ploaie , fac parte integrantă din programul de inginerie climatica din seră
 •     Ecranul termic și de umbrire , cooling systemul , încalzirea sunt elemente importate în sera   ​
 •     Gestiune climatica asistată ,prin calculator programabil ,software sunt primordiale în serele pe care le concepem 

Geometria  SERELOR MULTICLAIR™

Gama serelor multicapela(multispam ,multitunel) M​​​​​​​​​ULTICLAIR™ va aduce soluții multiple oricare ar fi talia proiectului dumneavoastră .
Având posibilitatea de a realiza sere de la cateva sute de metri pătrați până la structuri care acoperă spații de câteva hectare,toate capelele  M​​​​​​​​​ulticlair™,permit asocierea modulelor de diferite latimi , in acelasi proiect.  
 
                                                        LAȚIMEA STANDARD A MODULELOR MULTICLAIR 
                                                                   6,40m  | 8m  | 9,60m | 12,08m 
 
Programul  MULTICLAIR™ beneficiaza de tehnologia  DPS.
 •   DPSul este un portic (o bară) complet , compus dintr-o boltă întărită ,direct legată de stâlpi printr-un cap de stâlp monobloc.  Arhitectura dps este extrem de performantă : solicitările  mecanice ale bolţii sunt direct suportate de ansamblul stâlp/picior telescopic .
 •   Aceasta înseamnă că ansamblul de încărcătură climatică şi de cultură al serei este perfect repartizat pe fiecare stâlp ,deci specific performant şi recomandat în culturile suspendate
 • Acest sistem ameliorează în plus semnificativ ,factorul de lumină diminuând într-un mod sensibil umbra bolţi.
 • Pasul la 1,5m, 2m,  2.5m sau 3m ameliorează considerabil rezistenţa structurii prezervând factorul de  luminozitate important pentru culturi .
 • Ansamblul şarpantei este fabricat din oţel galvanizat .
 • Tabla de oţel utilizată pentru fabricarea tuburilor , a straşinei şi a pieselor profilate , corespunde normelor europene EN 10147
 • Arcadele sunt din tuburi cu Ø60mm ,separate la o distantă de 2m, 2.5m , sau 3m ,prin mai multe bare
 • Stâlpii din oţel galvanizat 75mm X 45mm sunt dispuşi la fiecare 2m,2.5m sau 3m în extremitate şi sub streaşinile centrale culisând pe picioarele din beton 70mm X 40mm ,permiţând astfel un reglaj telescopic al pantei la streaşină .
 • În vârful fiecărui stâlp central ,suportul de streaşină monobloc cu inerţie constantă (brevetată)  va permite o conexiune foarte rezistentă a stâlpului , a streşinii şi bolţi din acoperiş 
 • Fiecare extremitate a structurii este întărită de către bariere suplimentare.Crucile St-André permit de a ridigiza ansamblul serei în sens longitudinal.Faţadele sunt constituite din 2 stâlpi (75mm x 45mm)verticali intermediari şi traverse (55mm x 30mm) pentru rigiditatea şi fixarea  foliei de plastic .

 • Streasinile , stalpii , capetele sunt realizate din oțel galvanizat Z275: prezentand următoarele avantaje :o rezistența extrema la coroziune , o multiplicare a efectului de difuzie a luminii în interiorul sere
Invelitoare sera-peretele dublu gonflabil:
 •  Avantaj termic , peretele gonflabil permite câştiguri de temperatură la fel de bine în perioada rece ca şi în perioada caldă
  , diminuând astfel efectul de stres termic asupra culturii ;
 •  Avantajul luminii , peretele dublu ,gonflabil, favorizează difuziunea de lumină și are un coeficient de transmisie PAR
  ( Radierea Activă asupra Fotosintezei)similar unei sere din sticlă;
 •  Avantajul mecanic , peretele dublu ,gonflabil prin tamponul de aer intrat între cele două folii permite de a  diminua efectul de uzură mecanică datorată vântului şi ameliorează astfel longevitatea foliei de pe seră.
Folia  prevăzută a fi montată pe seră  este o folie  termică TH, UV,INC
Folia termică este o folie incoloră  ,garantată patru sezoane .
Policarbonatul utilizat  este simplu perete , Ondulat , Cristal cu o luminozitate de 95% , de 8mm ,10mm sau 16mm în funcție de model .
TH CRISTAL COLOURLESS
THICKNESS:                                          0.180 mm-0,200mm
IMPACT TEST:                                        > 1000 g
TENSILE AT BREAK :                            MD 28 Mpa
ELONGATION BREAK :                         MD 57
TOTAL LIGHT TRANSMISSION:             89%
DIRECT LIGHT TRANSMISSION:           60%
THERMICITY:                                      19%
 
 
 

 

 

Cere ofertă seră profesională

Thanks for submitting!

NEW YEAR,FRESH START

REDUCERILE DE SEZON SUNT ACTIVE IN SITE  !
CAUTĂ VOUCHERE ȘI CUPOANE DE REDUCERI ÎN RECLAME !

bottom of page