528870911802126.
 
Untitled-1.jpg

GAMA ECHIPAMENTE și adăpători pentru  CABALINE 

Generatie dupa generatie ,crescatorii,calaretii,responsabilii centrelor de echitatie au apreciat calitatea acestor produse de renume international .Am selectat pentru dumneavoastra o gama de produse destinate cabalinelor ,gama care poate satisface atat nevoie animalului dumneavoastra cat si ale crescatorului .

Am creat un concept :usor de utilizat pentru crescatorul de cai , dar in acelasi timp usor de utilizat de catre animal . Confortul dumneavoastra,al crescatorului de cai  ,precum si confortul animalului joaca un rol important in alegerea celor mai potrivite echipamente .

''Calul cu ințelepciunea și inteligența  lui ne poate da satisfacții deosebite.

Adesea ne iubește fără a ne condiționa dragostea lui. Adesea și noi îl iubim și ne putem  manifesta respectul față de acest animal deosebit prin asigurarea confortului pe care îl merită .''

 

În acestă pagina găsiți  atât adăpători din gama clasica ,precum și adăpători din gama anti îngheț ,adăpători care sunt utilizate în adăposturile pentru cai , în padocuri .

Accesoriile precum protecții pentru adăpători ,kit-uri de montaj ,termostat,rezistente electrice și cabluri de degivrare ,transformatoare pentru adăpători ,pompe de circulație și încălzitoare sau circulatoare încălzitoare ,toate pot fi găsite în acestă secțiune a siteului .

 

Adăpătorile antigel fără electricitate,perfecte pentru exterior și interior ,păstrează apa la 3-5°C iarna și la 10-12°C vara. Apa este păstrata la temperatura constanta în adăpătoare ,datorită pereților dublii și datorită spumei poliuretanice de densitate mare .

 

Adăpătorile pentru pășune care fac parte din gama Polychoc ,sunt inalterabile,robuste,practice și lejere grație materiei speciale din care sunt realizate .

 

Având o GARANȚIE intre 1-10 ANI ! ,aceste produse sunt inegalabile din punct de vedere calitate/preț pe piața din UE .

 

 

 

 

CENTRU DE ECHITATIE - ECHIPAMENTE PENTRU CAI 

 

În acestă pagină vă punem la dispoziție informații cu privire la realizarea unui centru de echitație complet echipat .                   

Având o gamă foarte larga de hale pe structură metalică din aluminiu ,galvanizată  ,precum și o gamă larga de costrucții  metalice ușoare galvanizate  propunem realizarea construcțiilor moderne , atât pentru construcția  Manejului  interior (acoperit) ,cât și pentru construcția adăposturilor pentru cai și a celorlalte clădiri necesare

 

În funcție de fiecare caz în parte putem face dotările interioare și exterioare specifice 

Acest domeniu , este un domeniu ale cărui echipamente sunt de o calitate foarte bună , având în vedere faptul că bunăstarea animalelor reprezintă un factor foarte important .

Toate echipamentele propuse în gama cai | Centre de echitație , sunt echipamente profesionale ,utilizate în toată Europa.

Toate gardurile , panourile , barierele , adăposturile , au structura metalica galvanizată.

Echipamentele pentru cai pe care le găsiți în magazinul on-line ,sunt echipamente profesionale .

În acest magazin au fost selectate doar produse de calitate , cu o longevitate mare , rezistente în timp , care respecta normele europene în vigoare .

 

 

  CENTRU DE ECHITATIE
     MANEJ ACOPERIT 

Constructia Manejului pentru concursuri internationale ,va respecta dimensiunile standard impuse precum si incarcarile la zapada si vand .

Structurile propuse sunt din aluminiu , fara stalp intermediar,cu acoperis translucid si pereti izolati 

Fiecare proiect va fi conceput in functie de necesitatile utilizatorului .

Finisajele exterioare pot fi multiple 

ADAPOSTURI CAI 

Constructia adapostului pentru cai respecta starea de bunastare a animalului .Propunem o gama larga de adaposturi pentru centre de echitatie ,cluburi ecvestre, hergnelii , adaposturi pe structura din aluminiu cu diferite finisaje exterioare ,si acoperis translucid ,beneficiand astfel de lumina naturala pe intreaga zi .

AMENAJARE MANEJ EXTERIOR

Dispunem de o gama de elemente galvanizate pentru realizarea manejurilor exterioare pentru antrenamentul cailor 

 

Diferite dimensiuni sunt disponibile 

Finizaje de lemn natural sau compozit sunt de asemenea propuse ,in functie de necesitatile clientului .

Elemente din plastic sunt propuse,pentru amenajarea manejurilor simple 

BOXE CAI DUSURI,SELARIE

Lider pe piata ,in ceea ce priveste dotarile interioare va propunem boxe realizate din structura galvanizata cu finisaj lemn natural sau compozit 

Avantajul lemnului compozit este acela ca nu necestta intretinere deosebita si are o perioada lunga de utilizare 

Boxele sunt echipate cu hranitori si adapatori pentru cai